header 07

 

Jouw massage en het goede doel

We hebben maar goed zo, hier in ons landje aan deze kant van de wereld. En met jouw massage deel je dat geluk. Want je doneert van elke massage automatisch een euro aan een goed doel!

En ja, die ene euro van jou kan al heel veel doen, zo heb ik dat zelf mogen zien in o.a. Zuid-Amerika, Afrika, Moldavië en Thailand. De kosten zijn daar laag, en een paar euro’s maken al een groot verschil.

De opbrengst gaat naar een olifantenreservaat in Thailand. Dit reservaat, Elephant Nature park, is een lokaal initiatief voor de vele mishandelde (toeristen) olifanten in dit land. Echt, ga in het buitenland nooit op een leuk olifantenritje mee en geef geen geld aan bedelende olifanten, je kunt je niet voorstellen wat er achter de schermen gebeurt. Als je stalen zenuwen hebt, er staat een discussie op het internet. Recentelijk hebben de grote reisorganisaties de ritjes uit hun aanbod gehaald, goed nieuws dus!

De oprichtster van het reservaat, Sangduen Chailert (Lek), zie foto, is ook een hondenasiel gestart. Ze leeft slechts voor het welzijn van de dieren. Ik heb er daarom alle vertrouwen in dat je massagegeld daar goed doet.

Jouw massage is daarom niet alleen goed voor jou, maar ook voor een ander!

 

DSC 0330 300x199

 

bloem-linksonder-kleinbloem-rechtsonder-klein
                                               <