header 07

 

Massageworkshops

Wil je zelf graag leren masseren? Volg een workshop ontspanningsmassage!
In een massageworkshop leer je de basistechnieken vanuit de professionele wellnessmassage voor de rug, schouder en nek. Na de workshop kun je een weldadige ontspanningsmassage geven gericht op het loslaten van fysieke en/of mentale spanning.


De workshops zijn ook als privé workshop te volgen, informeer naar de mogelijkheden! En ook online! Kijk op www.onlinemassagecursus.nl.

 

Waar bestaat de workshop uit?
Je leert de basistechnieken van de wellnessmassage. De workshop begint met een korte theorie over massage. Je leert de belangrijkste massagehandgrepen en krijgt bij de belangrijkste spiergroepen een korte uitleg van de functie ervan. 

Om iedereen zo goed mogelijk te kunnen begeleiden bij het leren masseren, bestaat de groep uit maximaal acht personen. Er zijn dus telkens vier deelnemers aan het masseren en vier aan het genieten. Omdat het belangrijk is dat je zelf ervaart hoe de massage aanvoelt, oefenen we met elkaar en wissel je steeds van oefenpartner. Je hoeft dus ook geen 'proefkonijn' mee te nemen. Na de workshop ontvang je een samenvatting van de lesstof waarmee je thuis aan de slag kunt.

 

Locatie
De workshops vinden plaats in een prettig zaaltje in Nijmegen, vlakbij het station.

 

Wat neem je mee?
Massagetafels en olie zijn aanwezig. Je dient zelf nog een eenpersoonshoeslaken of badlaken voor over de tafel, en twee handdoeken mee te nemen. Omdat we met elkaar oefenen hoef je dus geen 'oefenpartner' mee te nemen. 

 

Klik in het linkermenu voor data en tarieven!

 

Wil je meedoen? Leuk!
Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met je naam en telefoonnummer. Je kunt ook contact met Amber opnemen op 06 40716311.

 

6747251 s 300x216

bloem-linksonder-kleinbloem-rechtsonder-klein
                                               <