header 07

 

Sportmassage

Een sportmassage werkt diep in op de spieren. De handgrepen zijn stevig. De doorbloeding verbetert zodat het lichaam de 'afvalproducten' van het sporten, vaak de veroorzakers van stijve spieren, af kan voeren. Hierdoor herstellen spieren sneller, neemt de spierpijn af en verbetert de spierfunctie. Een sporter kan daarom weer snel aan de slag!

 

Sportmassage is niet alleen voor sporters. Ook wanneer je lang in eenzelfde positie zit zoals achter de computer of in de auto kunnen spierspanningen ontstaan, met name in de onderrug, de schouders of de nek. Een sportmassage verbetert de fysiologie van de spieren en zorgt ervoor dat de spieren weer soepel aanvoelen.

 

Ook stress kan zich stevig vastzetten in de spieren. De intensieve sportmassage maakt verklevingen en gevoelige 'spierknopen' (myogelosen) los.

 

Bij de sportmassage werk ik met olie direct op de huid. Je kunt ook kiezen voor verwarmde etherische olie.

 

Elke sportmassage eindigt met rustgevende strijkingen zodat je met een prettig en ontspannen gevoel weer naar huis gaat.

 

Tijden

Je kunt voor een massage doordeweeks zowel overdag als in de avonduren terecht. Bel voor een afspraak 06 40716311.

Tarieven 

Deelmassage rug-schouder-nek, evt armen 30 minuten  31,-
Deelmassage benen (voor- en achterzijde) 30 minuten  31,-
Deelmassage voeten 15 minuten 18,-
Full body massage voeten, achterzijde benen, rug, nek, evt. armen 60 minuten 56,-
10-rittenkaart 30 minuten 279,- 
10-rittenkaart 60 minuten

 504,-Tarieven zijn inclusief BTW.

Uiteraard zijn andere combi's of een langere of kortere massage mogelijk! Dat doen we dan in overleg. Ook kun je je met aromatische olie laten masseren. De toeslag hiervoor is 2 euro.

 

3895257 s

bloem-linksonder-kleinbloem-rechtsonder-klein
                                               <