header 07

 

Algemeen

Verhuur massagetafels

Geen vaste werkplek als masseur? Of volg je een massage-opleiding en zou je willen oefenen zonder meteen tot een dure aanschaf van een tafel over te gaan? Bij Flow massages kun je massagetafels huren tegen een prettig tarief:

  • 20 euro voor de eerste huurdag. Elke vervolgdag is slechts 5 euro! (excl. btw)*

De massagetafels zijn inklapbaar, met verstelbare poten en houten of ijzeren onderstel (koffermodellen). De koffermodellen hebben een verstelbaar rugdeel.

  • Je dient de tafel(s) op te halen en weer op het afgesproken tijdstip terug te bezorgen. Neem een paspoort of rijbewijs mee.
  • Je dient zelf te zorgen voor een hoeslaken en bent zelf verantwoordelijk voor schade aan het gehuurde.
  • Borg €100 incl. BTW.*

 

 massagetafelmassagetafel

* tarieven voor evenementen/bedrijven op aanvraag.

 

 

Sportmassage

Een sportmassage werkt diep in op de spieren. De handgrepen zijn stevig. De doorbloeding verbetert zodat het lichaam de 'afvalproducten' van het sporten, vaak de veroorzakers van stijve spieren, af kan voeren. Hierdoor herstellen spieren sneller, neemt de spierpijn af en verbetert de spierfunctie. Een sporter kan daarom weer snel aan de slag!

 

Sportmassage is niet alleen voor sporters. Ook wanneer je lang in eenzelfde positie zit zoals achter de computer of in de auto kunnen spierspanningen ontstaan, met name in de onderrug, de schouders of de nek. Een sportmassage verbetert de fysiologie van de spieren en zorgt ervoor dat de spieren weer soepel aanvoelen.

 

Ook stress kan zich stevig vastzetten in de spieren. De intensieve sportmassage maakt verklevingen en gevoelige 'spierknopen' (myogelosen) los.

 

Bij de sportmassage werk ik met olie direct op de huid. Je kunt ook kiezen voor verwarmde etherische olie.

 

Elke sportmassage eindigt met rustgevende strijkingen zodat je met een prettig en ontspannen gevoel weer naar huis gaat.

 

Tijden

Je kunt voor een massage doordeweeks zowel overdag als in de avonduren terecht. Bel voor een afspraak 06 40716311.

Tarieven 

Deelmassage rug-schouder-nek, evt armen 30 minuten  31,-
Deelmassage benen (voor- en achterzijde) 30 minuten  31,-
Deelmassage voeten 15 minuten 18,-
Full body massage voeten, achterzijde benen, rug, nek, evt. armen 60 minuten 56,-
10-rittenkaart 30 minuten 279,- 
10-rittenkaart 60 minuten

 504,-Tarieven zijn inclusief BTW.

Uiteraard zijn andere combi's of een langere of kortere massage mogelijk! Dat doen we dan in overleg. Ook kun je je met aromatische olie laten masseren. De toeslag hiervoor is 2 euro.

Ik en masseren

Het 'leek me wel leuk' om te kunnen masseren. En uit nieuwsgierigheid begon ik een korte massagecursus. Toen wist ik zeker dat ik ervoor wilde gaan. Leuk lijken werd echt willen weten, kunnen en doen.

In 2003 volgde ik de officiële opleiding Sportmassage van het Nederlands Genootschap voor Sportmassage. Na het behalen van het diploma ben ik een massagepraktijk in een sportschool begonnen. Met deze massages hielp ik vooral sporters om na het sporten de spieren tot rust te brengen en de spierstijfheid te verdrijven zodat ze weer snel konden gaan trainen.

Ook masseer ik wandelaars tijdens de Nijmeegse Vierdaagse. Een gezellige en dankbare taak!

Naast deze functionele sportmassages werkte ik in een sauna als masseuse. Deze massages waren vooral gericht op een diepe geestelijke en lichamelijke ontspanning.

Ik heb me verder verdiept in ontspanningsmassage met cursussen als hotstone, Reiki massage, Tibetaanse massage, voetreflexologie en zwangerschapsmassage.

Lang voor mijn massage-activiteiten had ik mijn Reiki graad behaald. Dit 'werken met energie' zoals Reiki bleef echter niet beperkt tot massage. Ik volgde diverse cursussen voor mijn eigen ontwikkeling, zoals innerlijke drijfveren, los-laten, energieweken, creativiteit, meditatietechnieken, yoga en de training MBSR mindfulness. In 2013 kwam daar Reiki II bij.

De natuur brengt veel moois om bij jezelf te komen en is altijd in het Hier en Nu. Om de natuur te integreren in
mijn mindfulnessbijeenkomsten heb ik de cursus 'Mindfulness in Nature' gevolgd van de Zweedse Get Wild Academy.

In 2010 rondde ik mijn tweejarige opleiding tot spiritueel therapeut af bij centrum de Leonardushoeve in Belfeld. In 2011 kwam daar een verdiepingsjaar in spirituele therapie bij en in 2012 rondde ik de opleiding tot spiritueel docent af, gevolgd door een verdiepingsjaar, ook bij de Leonardushoeve. 

Overtuigingen kunnen hardnekkig zijn en ons telkens weerhouden van voortgang of verandering. In 2014 werd ik psych-K practitioner, wat me in staat stelt beperkende overtuigingen op een prettige, effectieve manier te transformeren in een positieve overtuiging. Twee jaar later behaalde ik bij de Leonardushoeve mijn licentie als VITT-therapeut.

Naast Flow Massage organiseer ik vanuit Flow Inner travel  sessies 'Weg met Stress' op basis van mindfulness energetische therapie, meditatiebijeenkomsten en coaching met paarden. 

Tegenwoordig heb ik een fijne praktijk aan huis waar ik me, naast mijn reguliere baan als projectmanager, voor het lichamelijke en geestelijke welzijn van anderen in kan zetten. Daar waar mijn hart een sprongetje voor maakt!

 

Spierpijn of stress? Massage helpt!

Ivm vakantie is Flow gesloten van 24/7 t/m 21/08 2020. Blijf gezond, heb een mooie zomer!

 

We hebben vaak een druk leven en soms brengt dat spanningen met zich mee. Die spanningen kunnen zich in je lichaam nestelen en zorgen voor spierstijfheid of pijn.

 

Ook het langdurig in eenzelfde houding zitten, zoals achter de computer, kan nek- en schouderklachten of zelfs hoofdpijn veroorzaken. Maar ook beweging kan een vervelende bijwerking hebben, spierpijn!

 

Massage helpt je lichaam te ontspannen en de spieren soepel te maken. De doorbloeding verbetert zodat je lichaam de afvalstoffen op kan ruimen.

 

Massage maakt je ook weer, of meer, bewust van spanningen in je lichaam. Door de aanraking voel je waar jij spanningen ophoopt. De rustgevende werking van de massage laat je ont-spannen en los-laten waar jij geen baat (meer) bij hebt.

 

Er zijn diverse soorten massagetechnieken met elk hun specifieke werking. Zo is een sportmassage intensief en gericht op het verbeteren van de spierfunctionaliteit. Ontspanningsmassages laten je heerlijk lichamelijk en geestelijk tot rust komen.

 

Bij Flow Massages kun je ook in een workshop leren hoe je zelf kunt masseren.

 

Wat past bij jou? Op deze site vind je wat ik, Amber Delsman in Nijmegen, voor je kan betekenen:

 

Achter spierspanning zit vaak mentale spanning. Gun je jezelf wat minder gepieker en meer plezier? Kijk eens op de site van Flow inner Travel!

  

Hotstone

Een hotstone massage brengt je in diepe ontspanning. De soepele bewegingen met verwarmde basaltstenen en etherische olie op je huid zijn een weldadige verwenning.

 

Basaltstenen, glad gemaakt door de rivier, kunnen de warmte goed vasthouden. De warmte verbetert de circulatie en kalmeert het zenuwstysteem. Hotstone is daarom niet alleen fijn als je je onrustig of gespannen voelt, maar ook als je het bijvoorbeeld snel koud hebt, last hebt van een slechte circulatie of van slapeloosheid.

 

Door je over te geven aan de langzame bewegingen van de stenen en de strijkingen van de handmassage kom je heerlijk tot rust. Je kunt spanningen laten gaan zodat er weer ruimte komt voor nieuwe energie.

 

 

 

 

12564975 s 200x300

bloem-linksonder-kleinbloem-rechtsonder-klein
                                               <